Als designer en adviseur help ik bedrijven en overheden om digitale innovatie te realiseren, kansen die data en technologie mogelijk maken. Door innovaties vanuit de gebruiker te benaderen en technologie en de organisatie als middel te zien, is het mijn uitdaging om succesvolle oplossingen te realiseren op een toegankelijke, effectieve en verantwoorde manier.

Ik krijg energie van het doorbreken van vaste denkpatronen om tot nieuwe oplossingen te komen. Met verrassende aanpakken en door alle partijen (zowel eindgebruikers als andere stakeholders) te betrekken in het ontwerpproces, leg ik de verbindingen tussen verschillende perspectieven en behoeftes van gebruikers en organisaties. Zo komen we tot nieuwe oplossingen en verfrissende ideeën. Met mijn achtergrond in Industrial Design combineer ik graag denken met doen, onderzoeken met experimenteren, want alleen in de praktijk kom je er pas achter of het écht werkt.

Met ons team van hoogopgeleide professionals met uiteenlopende achtergronden versterken en inspireren we elkaar en onze klanten. Leuk aan mijn werk bij InnoValor vind ik dat we dromen en realiteit goed weten te combineren. Dromen over de technologische mogelijkheden van morgen, maar kritisch en doortastend bij het implementeren van nieuwe datagedreven diensten van vandaag.