Op 1 november heeft het ENVISION project, waarin InnoValor partner is, de Computable Award voor ICT leverancier voor het MKB gewonnen. De TU Delft leidt het Europese onderzoeksproject. Volgens Computable was het de meest opvallende winnaar: “Knap voor een onderwijsinstelling, die met het interactieve platform Business Makeover een verzameling tools, informatie, een netwerk, ondersteuning en een community biedt die het Europese midden- en kleinbedrijf helpt om hun businessmodellen te innoveren”.

In ENVISION ontwikkelen negen parters uit zeven landen samen het BusinessMakeOver platform en onderzoeken zij businessmodel innovatie in de praktijk van het Europese MKB. InnoValor is in het project verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een suite aan praktische tools voor het ondersteunen van businessmodelinnovatie. De tools ondersteunen bij het exploreren van nieuwe markten en mogelijkheden en bij het ontwerpen, testen en implementeren van (nieuwe) businessmodellen.

De toekenning van de award is extra bijzonder omdat hij is uitgereikt voor de pre-release van het platform. Dat belooft dus nog wat voor de aanstaande release van de volwaardige versie op 13 december aanstaande in Brussel! Ook begint op die dag de allereerste online cursus over businessmodel innovatie die direct aansluit op het platform. Platform en online course staan gratis ter beschikking.

Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen met businessmodel innovatie? Neem  contact op met Ruud Kosman.