Van origine kom ik uit Friesland, ik studeerde Cultuur en Technology en European Studies of Society Science and Technology in het prachtige Maastricht en ben na een werkervaringsplek bij die gemeente naar Hengelo verhuisd. Daarnaast heb ik ook nog enige tijd in Frankrijk gewoond en een semester in Finland gestudeerd. Iedere plek is op zijn eigen manier mooi en is de moeite waard om te ontdekken.

In Hengelo ben ik begonnen bij PNO Consultants als subsidieadviseur. Het energieke van het werk, waarbij je veel ondernemers spreekt en hun ambities centraal staan vond ik erg leuk. Wat ik miste was de mogelijkheid om me langer met een organisatie bezig te houden, me echt in een probleem vast te bijten en gezamenlijk groei te realiseren.

Dit vond ik bij InnoValor. Waar ik werk aan grote en kleinere projecten waarin onderzoek, vaak een combinatie van bureau- en praktijkonderzoek zoals interviews, centraal staat. Wat ik belangrijk vind is een goede balans te vinden tussen gedegen onderzoek en praktische toepassing daarvan in de praktijk. Zodat het niet blijft bij ongelezen rapporten, maar dat adviezen impact hebben!

Om die impact te maken ontwikkelen we bijvoorbeeld veel workshops. Op ons platform BusinessMakeover.eu vind je bovendien veel verschillende werkmethodes die je als ondernemer of organisatie kunt inzetten voor bedrijfsinnovatie.

Zowel als het gaat om persoonlijke data als data-analyse door organisaties staat voor mij de persoon centraal. Hoe zorgen we ervoor dat die zo veel mogelijk regie heeft op zijn eigen gegevens, inzicht heeft in de algoritmes die op een website of door een applicatie worden ingezet en dat deze algoritmes bovendien uitlegbaar en ethisch zijn.

Naast dit soort vraagstukken werk ik aan BusinessMakeOver.eu, ons white label platform waar we meer dan 25 mooie tools aanbieden die je als ondernemer kunt gebruiken om je businessmodel weer te geven, te analyseren hoe je bedrijf in de markt staat of te focussen op het innoveren van je bedrijf. 

Bij InnoValor werken we met een gezellig team aan veel opdrachten voor uiteenlopende organisaties. Dat maakt het werk leuk, uitdagend en afwisselend.