Waarde uit Digitale Innovatie

Bij Innovalor Advies richten we ons op het creëren van waarde door middel van digitale innovatie. Onze expertise ligt in het identificeren van digitale ontwikkelingen, het bevorderen van samenwerking en het gebruikersgericht ontwerpen van diensten die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en klanten.

 

We houden ons bezig met de nieuwste digitale ontwikkelingen, het bevorderen van slimme samenwerkingen, gebruikersgerichte diensten ontwerpen, innoveren in korte cycli en het ondersteunen van complexe ecosystemen.

Hoe we helpen

Bij Innovalor Advies geloven we in een geïntegreerde aanpak waarbij we jouw organisatie begeleiden vanaf de identificatie van kansen tot en met de implementatie van oplossingen. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Analyseren van de laatste technologische trends en helpen bij de adoptie van technologieën zoals Generatieve AI of EDI-wallets.
  • Advies op het gebied van innoveren in complexe ecosystemen en zogenaamde "wicked problems".
  • Bieden advies over hoe je kunt innoveren in dynamische en complexe omgevingen, met aandacht voor zowel korte- als langetermijndoelen.
  • Ontwikkelen van diensten die niet alleen innovatief zijn, maar ook aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw gebruikers.
  • Faciliteren van samenwerking tussen verschillende stakeholders en belanghebbende.

Bij Innovalor Advies staat jouw succes centraal. Samen realiseren we waarde door digitale innovatie en zorgen we ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Uitgelicht: Expeditie Innovatieve Dienst­verlening

Samen met Samen met Gebruiker Centraal en de Vereniging Directeuren Publieksdiensten organiseren we Expeditie Innovatieve Dienstverlening.

Uitgelicht: Connected River

De komende 4 jaar werken we samen met 12 Europese partners aan het Interreg project Connected River. Als kennispartner richten we ons vanuit InnoValor Advies op de ontwikkeling en introductie van gebruikersgerichte en kort-cyclische innovatiemethoden.
waarde uit digitale innovatie