Bij InnoValor heb ik kunnen groeien in mijn rol als adviseur, onderzoeker en projectleider. Met een achtergrond in Bedrijfskunde was ik altijd al nieuwsgierig naar hoe organisaties blijven innoveren en wat dit betekent voor de organisatie. Van bedrijfsmodellen en bedrijfsprocessen naar implementatieprojecten en data-toepassingen. Zo heb ik in mijn projecten ervaring en kennis opgedaan. Dit is tevens waar ik als adviseur en projectleider voor wil staan; met de juiste kennis de zin van de onzin kunnen onderscheiden voor mijn klanten. Eerlijk, doortastend, doelgericht en met creativiteit. Mijn ambitie is om elke organisatie die ik ondersteun verder te helpen in hun weg naar een datagedreven organisatie. 

In mijn rol binnen InnoValor kom ik met veel verschillende disciplines in contact. Dit betekent dat ik snel moet kunnen schakelen. Communicatie en het creëren van draagvlak is essentieel voor ieder project en is waar ik naar streef. Bovendien ben ik van mening dat er voldoende te leren valt over de verschillende disciplines. Binnen InnoValor krijgen we hier voldoende mogelijkheden voor door de verscheidene onderzoeken die we doen.

Mijn visie op de toekomst van organisaties? Het verantwoord kunnen omgaan met data en data-toepassingen. Hier liggen dé uitdagingen van een datagedreven organisatie. Denk aan ethiek, hergebruik van data en databeheer. Wil je meer weten over waar ik op dit moment aan werk? Bijvoorbeeld over de Algoritmewijzer (de Kijkwijzer voor algoritmes)? Neem gerust een keer contact op, mijn contactgegevens staan bovenaan deze pagina.