Traditionele bedrijfsmodellen staan onder druk door de mogelijkheden die digitale innovaties met zich mee brengen. Mijn interesse in het innoveren van bedrijfsmodellen is begonnen tijdens mijn bachelor Human Resource Management die ik heb gevolgd aan het Saxion. Vandaar dat ik heb gekozen voor het volgen van een dubbele master in Bedrijfskunde. Dit heb ik kunnen doen door een samenwerkingsverband tussen de Universiteit Twente en de Technische Universiteit Berlijn. Aan de Universiteit Twente behaalde ik de master bedrijfskunde met een specialisatie in Entrepreneurship, Innovation & Strategy, en aan de Technische Universiteit Berlijn de specialisatie in Innovation Management, Entrepreneurship and Sustainability. De scriptie is hier te vinden.

Als adviseur werk ik mee aan uiteenlopende projecten en krijg ik de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik werk aan vraagstukken rondom data-gedreven dienstverlening, businessmodellen en persoonlijke data management. Het is voor mij belangrijk om digitale innovaties te bekijken vanuit het perspectief van zowel mensen als bedrijven, omdat zo de echte waarde uit digitalisering kan worden gehaald.

Wat mij aanspreekt binnen InnoValor Advies, is de manier waarop onderzoek doen wordt gecombineerd met het vinden van praktische oplossingen. De sfeer zou ik omschrijven als open, gezellig en leerzaam.