MyData 2022 is de toonaangevende internationale conferentie gericht op het bevorderen van de regie op gegevens vanuit de persoon, georganiseerd door MyData Global. Het thema van dit jaar is ‘Catalysing fair data solutions’. De conferentie brengt belanghebbenden samen die de zakelijke, juridische, technische en sociale perspectieven vertegenwoordigen, omdat ze allemaal even belangrijk zijn voor het ontwikkelen van een mens gericht beleid voor persoonsgegevens. Deze conferentie is dé plek voor iedereen die samen meer wil leren over ontwikkelingen die een impact gaan hebben op de duurzaamheid van data-gedreven bedrijven en de maatschappij. Meer informatie over de conferentie vind je op https://2022.mydata.org/.

Wij zijn er bij! Zien we je daar?

InnoValor is vanaf het begin betrokken bij het werk van MyData Global en zet zich als MyData NL hub in om het gedachtegoed van MyData te verspreiden. Ook dit jaar zijn we op de conferentie aanwezig en kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan over wat er nodig is voor het creëren van een eerlijkere digitale samenleving! Daarnaast staan onze collega’s op het programma van de conferentie:

Volg op 21 juni de workshop van Liesbeth Hijink en Lotte Olthof ‘’Towards ecosystem value’’. In deze interactieve workshop wordt je geprikkeld om na te denken over de waarde propositie, het data-ecosysteem en het verdienmodel van je bedrijf. Door aan de hand van canvassen en modellen samen de discussie te voeren over verdienmodellen in een dataecosysteem dagen we je uit om te heroverwegen op welke wijze jouw organisatie waarde toevoegt voor klanten en welke alternatieve verdienmodellen hierbij kunnen passen.

Ook op 21 juni, op de Vastuu Group Stage, leidt Koen de Jong het panel “3 years of operators: the learnings’’. Hij zal meer vertellen over het MyData operator werk. Samen met MyData Operators IRMA, Personium en PolyPoly gaat hij in discussie over wat de meerwaarde is van de Operator Awards en hoe deze helpen de MyData visie te realiseren.

Later die dag staat Koen op het hoofdpodium met het panel “Is MyData really MyData?” over data eigenaarschap en regie in grote data-ecosystemen. Marie José Hoefmans (Schluss), Alex Tourski (PostPlatforms), Tim Speelman (Ministerie van BZK), Jack Hardinges (Open Data Institute) presenteren verschillende perspectieven op wat 'regie op gegevens' inhoudt en hoe dat in verschillende data ecosystemen stand kan houden.

Wij hebben er zin in! Jij ook? 

Kortingscode

Wil je ook komen? Wij hebben nog enkele kortingscodes voor de tickets. Mail Liesbeth Hijink voor meer informatie.

Kun je er niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd wat de highlights waren? We praten je graag een keer bij. Bijvoorbeeld tijdens de MyData NL meetup op 5 juli. Mail Koen de Jong om je aan te melden.

Hopelijk tot ziens!