Bruggen slaan. Daar word ik enthousiast van. Tussen onderzoeksresultaten enerzijds en praktische toepassingen binnen een organisatie anderzijds. Tussen verschillende disciplines als business, technologie en ethiek. Tussen verschillende mensen met elk hun eigen expertises en perspectieven. Tunnelvisie verruimen en waarde creëren juist daar waar verschillende gezichtspunten bij elkaar komen.

Mijn interesse in digitale technologie en bedrijfsvoering is ontstaan gedurende mijn bachelor bedrijfskunde aan Rotterdam School of Management. Aansluitend studeerde ik MSc Business Information Management, waarvoor ik een scriptieonderzoek gedaan heb naar ethisch management met betrekking tot het gebruik van AI binnen organisaties.

Momenteel ben ik bezig met het afronden van een master Philosophy of Data and Digital Society aan de Tilburg Universiteit. Inzicht krijgen in de betekenis van data en datagedreven systemen en de impact daarvan op mens, organisatie en samenleving is van belang om kansrijke digitale technologieën op een positieve en verantwoorde manier te kunnen benutten.