Als Chief Employee Happiness Officer zet ik me in voor vitaliteit en veiligheid op de werkplek. Na mijn puppy-training en dogmanship training ben ik aan de slag gegaan als kantoorhond in de non-profit sector en later in de lokale overheid. In 2021 heb ik de stap gezet naar InnoValor Advies. Het ligt immers op mijn dagelijkse wandelroute.

Ik zorg er onder andere voor dat collega’s voldoende beweging krijgen. Ik neem ze mee voor een dagelijkse wandeling buiten en daag ze uit om samen met mij rondjes te rennen op kantoor. Dankzij mijn hypoallergene vacht reageren mensen niet allergisch op mij.

Ook zorg ik ervoor dat er geen voedsel onbeheerd op kantoor rondslingert in iemands tas of dat er lunch resten weggegooid moeten worden. Duurzaamheid is immers belangrijk voor mij.

Ik zet me daarnaast graag in voor veiligheid op de werkplek door grote vogels bij de ramen weg te jagen en te controleren wie er in en uit het pand gaat. Hierin neem ik de collega’s proactief mee, door te blaffen.

Daarnaast ondersteun ik collega’s bij onderzoek en Teams-vergaderingen door mee te kijken vanaf hun schoot. Inmiddels ben ik daardoor goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de EDI Wallet, data-ethiek en innovatie design.