Vandaag gaat BusinessMakeover.eu officieel live! De eerste versie van een online platform dat ondernemers in Europa helpt om hun business modellen te innoveren. Het platform helpt met praktische tools, voorbeelden en tips over business model innovatie en een community van peers. Gebruikers kunnen een account aanmaken waarna alle functies van het platform beschikbaar komen. Op de Tools pagina vinden gebruikers handige tools met downloads die hen helpen bij hun eigen `business makeover’. Kennismaken met peers en netwerken en leren van andere gebruikers kan op de Community pagina. Op de Challenges pagina kunnen gebruikers deelnemen in business model innovatie uitdagingen.

Het platform wordt ontwikkeld in het door de EU gefinancierde project ENVISION – Empowering SME business model innovation. Hierin werken negen Europese partners samen, waaronder TU Delft en InnoValor in Nederland. Het doel is business makeovers bij het MKB te stimuleren door een platform en tools te ontwikkelen die makkelijk te begrijpen en gebruiken zijn voor het Europese MKB.

Ook benieuwd wat een business makeover voor u kan betekenen? Kijk dan eens op BusinessMakeover.eu en laat u inspireren door de vele handige tools en inspirerende voorbeelden. Op basis van uw feedback worden de mogelijkheden van het platform in de loop van het project verder uitgebreid.