Per 21 januari 2022 zijn Claudia Vermeulen en Ruud Kosman aangetreden als de nieuwe directie van InnoValor Advies BV. Zij volgen daarmee de oprichters Maarten Wegdam en Wil Janssen op.

Acht jaar na de start dragen Maarten en Wil het stokje over aan Claudia en Ruud. Zij gaan zich volledig richten op de internationale ambities van de succesvolle software spin-off ReadID. “Lang hebben we de focus gelegd op dat we in het advies en de softwareontwikkeling gemeen hadden. Nu wordt het tijd de focus te leggen op eigen ontwikkeling van beide groepen.” aldus Wil. “We zijn er van overtuigd dat een nieuwe directie met onverdeelde aandacht de basis vormt voor het doorzeten van het succes van InnoValor Advies.” De softwaretak en de adviesgroep zijn begin 2022 volledig gesplitst.

InnoValor Advies blijft voortbouwen op de onderzoeksgedreven basis van haar adviesdiensten rondom datagedreven innovatie, verantwoord gebruik van data & AI en moderne digitale identiteit. “We zijn blij met het vertrouwen dat we krijgen om InnoValor Advies als zelfstandige organisatie verder uit te bouwen.” aldus Claudia Vermeulen. “Vanuit onze expertise blijven we organisaties helpen de kansen te pakken die digitale innovatie en data met zich meebrengen.”

De nieuwe directie heeft flinke groeiambities, zowel met de nieuwste digitale thema’s en als met personele uitbreiding. Het werven van nieuw talent vormt daarom een belangrijke pijler in de groeiplannen van InnoValor Advies.

ReadID is een voorbeeld van een innovatie die zijn oorsprong heeft in de onderzoeksgedreven advies-aanpak. InnoValor Advies maakt geen onderdeel uit van de recente investering door Main Capital Partners in ReadID. 

Over het nieuwe directieteam

Claudia Vermeulen is medio 2021 in dienst getreden bij InnoValor Advies als managing adviseur. Zij heeft een achtergrond in business development, digitale publieksdienstverlening en het regisseren van innovatie samenwerkingen, onder andere bij coöperatie Dimpact, wat net als InnoValor een oorsprong heeft binnen het Telematica Instituut/Novay.

Claudia-Termeulen-Innovalor-210827-Website_OBR9756
Innovalor- Ruud portret_05527 kopie

Ruud Kosman is vanaf de oprichting in 2014 betrokken  bij InnoValor, na zijn werk als consultant bij het Telematica Instituut/Novay. Ruud heeft de groei van de organisatie vanaf de eerste dag mee vormgegeven en is inmiddels managing adviseur bij InnoValor Advies. Hij is expert op het gebied van innovatiemanagement en design thinking en heeft talloze organisaties ondersteund in hun innovatieprocessen.