Innoveren vanuit de kansen die digitale technologie biedt, betekent dat je als organisatie een weg inslaat naar betere dienstverlening, efficiëntere processen of wellicht nieuwe kanalen. Hoe je je bestemming bereikt is vaak nog zoeken. Wat vindt de klant van het resultaat? Doet de technologie wat beloofd wordt? Feitelijk start je als organisatie een digitale ontdekkingsreis.

InnoValor is uw gids op die ontdekkingsreis. We helpen de doelen helder neer te zetten, de mogelijke routes uit te stippelen en zorgen er voor dat het resultaat past bij de organisatie en de inrichting ervan. Onze aanpak verbindt kennis van technologietrends, design thinking en bedrijfsarchitectuur tot een geheel. Daarin zijn we uniek.

Het bedrijfsmodel

Het bedrijfsmodel is daarbij een ankerpunt, van de oude en de nieuwe situatie. Die visie moeten alle betrokkenen met elkaar delen, om te voorkomen dat de energie alle kanten op gaat, zonder dat creatieve zijpaden onnodig worden afgekapt.

De bedrijfsarchitectuur geeft een fundament: hoe werken processen, organisatie en applicaties samen in het realiseren van de juiste diensten? Niet als rigide raamwerk, maar als versneller van resultaat. Daarbij kijken we ook naar de competenties die je als organisatie nodig hebt om dat einddoel te bereiken.

Het is een goed proces om meer samenwerking en afstemming te krijgen. We moeten de verbinding zoeken.

Gemeente Enschede

De gebruiker centraal

Design thinking passen we toe om het resultaat te bereiken: snel itereren, klantgedreven, experimenteren en leren. Onze Game Based Organisation Design methode kan helpen om complexe vraagstukken in behapbare onderdelen te ontleden.

We helpen u graag de route naar een waardevolle digitale toekomst uit te stippelen. De digitale ontdekkingsreis onderneem je samen en levert altijd verrassingen op, maar de bestemming wordt hoe dan ook bereikt.

Gerelateerde blogs