De EU Identity Wallet gaat ons allemaal raken, jou als persoon, maar ook jouw organisatie. Veel is in ontwikkeling, maar zoals bij elke ontwikkeling zijn er ook veel discussies en vragen. Tijdens het Impact Festival hebben we het topje van de ijsberg aangeraakt. Maar hoe gaat het jouw organisatie precies raken en hoe kun je je op voorbereiden? En wat vraagt dit van je organisatie?

Vanuit ons co-innovatieprogramma Digital We gaan we hier komend jaar mee aan de slag om kennis op te doen met als doel een praktische doorvertaling te maken van de impact van deze ontwikkelingen op ieders organisatie.

Op 14 december organiseren we een ronde tafel om dit vraaggestuurde programma samen verder invulling te geven. Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via de link onderaan deze pagina.

Digital We in een notendop
Digital We is een gezamenlijk publiek-privaat exploratietraject, gefaciliteerd door InnoValor Advies, waarin we digitale ontwikkelingen duiden en de impact ervan vertalen naar organisaties. Het is een co-innovatieprogramma met kruisbestuiving tussen sectoren en met praktisch toepasbare resultaten. Samen brengen we nieuwe trends structureel in kaart, om ze te duiden en met elkaar te doorgronden.

Digital We is een open innovatie pur sang: deelnemers versterken elkaar, we werken met complementaire partijen waardoor een kennishefboom ontstaat. Samen investeren, samen leren, samen delen. We streven naar duurzame samenwerking in een groep van complementaire elkaar versterkende ICT-intensieve partijen.

                                                       Meer weten over het rondetafelgesprek EDI wallet