iAddress is een operationele webportal die een duurzame verbinding met je relaties faciliteert. iAddress is een centrale plek van waaruit je je adresgegevens kunt distribueren en een digitale kluis waarin je je toegangsgegevens veilig kunt beheren.

iAddress herbergt drie hoofdfuncties die onder de naam ‘Qlik2-’ zijn uitgebracht.
Zo is er Qlik2Shop, waarmee je een netwerk van je favoriete leveranciers opbouwt. Indien de leverancier tot het netwerk van iAddress/Qlik2Shop behoort wordt bij webaankopen een bonuskorting toegekend. Gemiddeld ontvangen de iAddress gebruikers een bonus van 300-400 euro per jaar in cash.
Qlik2Safe is een digitale kluis, waarin je je wachtwoorden encrypted kunt opslaan. De toegang tot de kluis gaat via een extra authenticiteitscontrole.
Qlik2Share is een functie waarmee je je gegevens veilig kunt delen met zakelijke relaties en met je vrienden. Voor je vrienden heb je een digitaal visitekaartje. Voor de zakelijke relatie werkt iAddress  aan een API op basis van blockchain waarmee actuele adresgegevens veilig opgehaald kunnen worden. Je kan de leverancier verzoeken om de data niet op te slaan, maar alleen te gebruiken waar nodig, en daarna weer te verwijderen.
Het adagium van iAddress is dat persoonsgegevens niet in een backoffice thuishoren. Een verwijzing naar de plek waar de gegevens staan (onder beheer van de eigenaar zelf) is toereikend. 

logo-qlik2shop.png