Vrijdag 22 november mocht InnoValor de startup prijs van de regio Twente in ontvangst nemen in de Grolsch veste. Daar waar normaal voetbal de boventoon voert ging het nu over innovatie en ondernemen. De jury was erg positief over de prestaties die InnoValor in de afgelopen jaren heeft geleverd, met als kroon de enorme groei die we met het product ReadID hebben neergezet.

De regio kent een sterk start-up cultuur, met de Universiteit Twente al jarenlang als ondernemende universiteit. Er waren dan ook concurrenten uit de directe omgeving van de universiteit die we moesten verslaan.

Nieuwe uitdagingen in de scale-up fase

We zijn absoluut trots op deze nieuwe erkenning voor ons team. Het is een mooie afsluiting van de eerste vijf jaren van InnoValor. De komende jaren hopen we gezond verder te groeien met onze adviesactiviteiten en software zoals ReadID en het Business Model Innovation Platform. Begin 2014 zijn we gestart met acht mensen als spin-off van het onderzoeksinstituut Novay. Inmiddels hebben we meer dan 30 adviseurs, onderzoekers, engineers en ondernemers in onze team. De prijs is een mooie erkenning voor het werk dat we samen verzetten.

Juryfavoriet bij Computable Awards

Eerder deze maand was InnoValor met ReadID al genomineerd voor de Computable award als beste SaaS leverancier. Deze prijs hebben we niet mee naar huis mogen nemen, maar InnoValor bleek wel sterk favoriet bij jury met bijna 25% van de stemmen. Een prestatie die we zeker koesteren.

Deze groei en prestaties kunnen we alleen doorzetten als we ons team kunnen blijven versterken met mensen met een passie voor innovatie. Heb jij interesse om mee te helpen te groeien en met gave mensen gave producten te realiseren? Neem dan vooral contact met ons op!