Samen met Maarten Wegdam heb ik InnoValor opgericht laten groeien. De afgelopen jaren hebben we vanuit een spin-off van onderzoeksinstituut Novay een een innovatief en wervelend bedrijf neergezet. Onze kennis is daarin belangrijk, maar nog meer zijn dat onze mensen. Samen voor positieve verrassingen zorgen bij onze klanten, voortdurend op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen om die te duiden op hun waarde voor bedrijven.

Mijn focus ligt momenteel op de uitbouw van ReadID. 

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt als adviseur, inspirator en onderzoeker op het gebied van innovatie, ICT, e-business, architectuur en innovatiebeleid. Daarover adviseer, doceer en schrijf ik. In de loop van de jaren zijn daar meer dan  70 publicaties van mijn hand verschenen in bladen, kranten en vakbladen. Ik ben er trots op dat ik mede aan de wieg stond van ArchiMateMijnOverheid en Digital We. Hier onder zie je een samenvattend filmpje met resutalten van Digital We, een project waar ik bijzonder trots op ben.

Ik was bestuurslid van de MyData global organisatie, een wereldwijd opererende not-for-profit organisatie die zich richt op het mogelijk maken dat personen weer regie krijgen of hun eigen data, om hen en hun omgeving te helpen kennis te ontwikkelen, onderbouwde beslissingen te nemen en effectiever en bewuster samen te werken met elkaar en met organisaties. Daarnaast ben ik lid van de raad van Advies van de Stichting Financieel Paspoort

  • play
    {{video.data.title}}