Tijdens het afgelopen decennium hebben digitale innovaties de wereld meer vorm gegeven dan welke andere technologieën ook. Met steeds meer mensen die digitale diensten gebruiken voor hun dagelijkse leven is het ook belangrijker geworden om zekerheid te hebben over iemands identiteit zonder daarvoor in persoon te hoeven ontmoeten. Met ReadID voorziet InnoValor in deze behoefte door het op afstand valideren van identiteit mogelijk te maken.

Als International Business Development Manager bevat mijn rol het onderzoeken, identificeren en begeleiden van business opportunities voor ReadID. Door zorgvuldig te luisteren en creatief met denken ondersteun ik bedrijven met hun identificatie vraagstukken. Gelijktijdig creeër ik waarde door oplossingen te bieden die er op gericht zijn de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

Voordat ik bij Innovalor begon werkte ik bij een hosting provider en een multinational gespecialiseerd in information services waar ik sales en marketing positities bekleedde. Ik heb een MA in International Business en Marketing behaald aan de universiteit van Reykjavik.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.