Als Young Professional doe ik ervaring op bij verschillende projecten binnen het bedrijf, waardoor ik een multidisciplinair perspectief opbouw en ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik heb een achtergrond in bedrijfsinformatietechnologie en onderzoek gepubliceerd met betrekking tot de ontwikkelingen op het gebied van IT/IS auditing, inclusief een inventarisatie van gerelateerde standaarden. Daarnaast ben ik bezig met het behalen van de CISA certificering (certified information systems auditor) en heb ik ervaring met audits op het gebied van ISO 27001, ISO 27701, eIDAS en SOC2.

Ik vind het fijn om onderdeel te zijn van een hecht team waarin we elkaar aanvullen. De collega’s hebben veelal verschillende achtergronden, waardoor we samen een brede expertise kunnen bieden aan onze klanten.

Tot slot krijg ik er energie van om mijn grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen, zowel in het werk- als privéleven. Een voorbeeld hiervan is mijn uitwisselingsjaar naar Japan tijdens mijn studietijd. Het was een enorme uitdaging om in een korte tijd een nieuw bestaan op te bouwen en dat ook nog eens in een land met een taal en cultuur die niet te vergelijken zijn met Nederland.