Het gebruik van (persoonlijke) data verandert de manier waarop we werken en kan nieuwe kansen opleveren. Zeker wanneer verschillende data bronnen bij elkaar worden gebracht. Maar hoe pak je dat aan, terwijl de persoon in regie blijft?

Mijn advies op gebied van persoonlijk data management en digitale ontwikkelingen helpt organisaties om hierin de juiste beslissingen te maken. Of je nu bezig bent met een use cases uitdenken, een gebruikersonderzoek wilt starten of een project wilt opzetten op dit vlak.

Dit doe ik met behulp van beproefde technieken, zoals het business model canvas, customer journeys en proces modellen. In combinatie met innovatieve aanpakken zoals we die binnen InnoValor ontwikkelen. Bij voorkeur werk ik in samenwerkingsverbanden en ga daarin op zoek naar de juiste combinatie van regie op gegevens en gebruikersgemak.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als adviseur bij InnoValor op het gebied van persoonlijk data management. Daarvoor was ik trainer en adviseur bij BiZZdesign rondom bedrijfsprocessen en bedrijfsarchitectuur.