Als associate & senior adviseur van Innovalor versterk ik de verbinding met de praktijk. Ik leg relaties tussen het praktisch bedrijfsleven, de academische wetenschap en de vraagstukken van overheden zoals de klimaatdoelstellingen, de energietransitie en natuurbehoud. Met ruim 25 jaren ervaring in de verschillende werelden, spreek ik de talen, ken ik de ritmes en de belangen. Ik geloof oprecht dat we de wereld met elkaar een stuk mooier kunnen maken. Mijn motto “If you can dream it, you should do it”.

Naast mijn werkzaamheden bij Innovalor ben ik eigenaar van La Fuente. Ik werk voor organisaties als de provincie Overijssel en het DesignLab van de Universiteit Twente. Altijd op het snijvlak tussen maatschappelijke vraagstukken en innovatieve oplossingen. Oplossingen waarbij ik momenteel nauw betrokken ben zijn bijvoorbeeld de ‘Plastic Road’ van gerecycled huishoudelijk plastic, en de geautomatiseerde farming modules ‘Eden’ voor duurzame voedselvoorziening.

Opdrachtgevers waarderen mij omdat ik analytisch sterk ben en tegelijk praktisch en dienstverlenend. Als het niet nodig is, ben ik niet van de dikke rapporten maar van de essentie op een paar A4’s, herkenbaar en werkbaar voor betrokkenen. 

Daarnaast heb ik veel energie. Een deel van mijn energie benut ik voor mijn passie triatlon. Ik ben voorzitter van de Triathlonclub Twente, doe jaarlijks halve- of hele triatlons en begeleid sporters met het behalen van hun doelen. De focus en energie die ik ervaar met sporten pas ik vaak toe in mijn werk en deel ik graag met anderen.

Ben je een ondernemer, beleidsmedewerker of onderzoeker die de wereld iets mooier wil maken en zoek je naar de volgende stap, neem dan gerust contact met mij op. Het is voor mij een genoegen om met jou te sparren.