Als Creatief Strateeg bij Innovalor ontferm ik me over het merkenportfolio en de marketingstrategie. Het is mijn kracht vernieuwing en creativiteit te ontsteken, te versnellen en te verankeren. Mijn motto is: “oplossingen zijn het probleem niet”. Ik creëer innovatieve en impactvolle tactieken samen met collega’s, partners en onze opdrachtgevers. Met ruim 25 werkzame jaren als designer, coach en ondernemer in de wereld van nieuwe media, merken, marketing en communicatie heb ik veel teams en leiders leren kennen. Deze ervaringen neem ik mee in het verbinden van Innovalor met haar markten.  

Ik heb een grote voorliefde voor het spannende smeltpunt waarin technologie en menselijke interactie samenkomen. Liefst met een vleugje kunst. Ik denk daarin innovatie in haar ruwe vorm te kunnen ontdekken. Mijn vrije tijd vul ik met mijn liefde, gezin en vrienden door veel samen te eten en te koken. Daarnaast heb ik een grote gretigheid naar boeken, kunst, sporten, natuur, natuurkunde en technologie. Dat mondt uit in veel willen zien, beleven, schrijven, tekenen, maken, proeven, duiden, delen en mixen. 

Naast mijn werkzaamheden bij Innovalor ben ik partner en impactstrateeg bij Knyfe Ealdormann. Tevens ben ik actief als bestuurder van Technologiekring Twente, Techniekpact Twente en Techwise en ben ik lid van de commissie van aanbeveling Gogbot Festival. 

Ik spar graag met directies, innovatiemanagers en marketingstrategen. Stuur me een mailtje als je van gedachten wilt wisselen.