Ik hou van puzzelen. Het zorgvuldig bestuderen van de vorm en kleur van elk puzzelstukje. En ze dan door proberen aan elkaar te leggen totdat elk stukje op de juiste plek valt. Het geeft zo veel plezier om een grote puzzel te maken.

Ik hou van technologie en het ontdekken van hoe technologie kan worden toegepast in verschillende domeinen. Van netwerk communicatie tot kunstmatige intelligentie, van biometrie tot veiligheid. Ik onderzoek om beter te begrijpen hoe het werkt en hoe het kan worden toegepast in de praktijk. Dit is net puzzelen.

Technologie krijgt waarde als het onze wereld helpt te begrijpen en ons leven makkelijker maakt. Ik zie mijzelf als een architect die de verschillende technologie puzzelstukjes in elkaar past. Het is mijn passie en droom om met de nieuwste technologie producten te maken die het leven van mensen werkelijk beter maakt.

Ik ben een onderzoeksarchitect en product lead in ReadID en Mobile as ID. Met jaren ervaring in zowel de academische wereld als het bedrijfsleven, zorg ik ervoor dat de nieuwste technologieën in onze producten komen waarbij de gebruiker altijd centraal staat.