Data is een populair thema en bedrijven die data te gelde weten te maken hebben in het afgelopen decennium veel succes gehad. Geen verrassing dus dat de data een populair thema is. Inmiddels zijn steeds meer mensen zich bewust van de waarde van data voor een organisatie en van de manier waarop data gebruikt kan worden. Aan de hoeveelheid ideeen om iets met data te doen zal het vaak niet liggen. 

De uitdaging is dat datagedreven werken een andere manier van denken en werken vereist. Niet meer vanuit je product, of dienst, maar vanuit een doel. Organisaties weten niet altijd wat dit concreet inhoudt. Het inzetten van data en het omgaan met data vereist een aantal stappen; denk aan het waarborgen van datakwaliteit en het beheren van de data.

datagedreven_organiseren

Data inzetten voor jouw dienst

digitalere diensten

Uiteindelijk werkt iedere organisatie aan de ontwikkeling van datagedreven diensten. Om burgers betere kansen te geven, om klanten naar een betere aanbod te leiden of om medewerkers te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken. 

InnoValor biedt gerichte ondersteuning aan bij het implementeren en het bestendigen van datagedreven diensten. De adviseurs van InnoValor kunnen met hun kennis over het verantwoord omgaan met data een belangrijke positie innemen om uw datagedreven dienst of project verder te helpen. Met een aanpak gericht op draagvlak en concrete stappen vooruit. 

Lees meer over onze master class