InnoValor/ReadID genomineerd voor Rising Star Award

Fast-50

De Technology Fast 50 is de jaarlijkse verkiezing van snelstgroeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve startups van Nederland. Techbedrijven die na 31 december 2012 zijn opgericht, nemen deel in de Rising Star categorie. InnoValor is met haar product ReadID een van de 10 genomineerden.

Rising Star Nominatie

“We zijn bijzonder trotst op deze nominatie”, geeft Maarten Wegdam, CEO van ReadID aan. “Na het winnen van de Accenture Innovation Award vorig jaar is het hernieuwde erkenning voor het potentieel dat ReadID heeft. Dat zien we ook terug in de aandacht die het product krijgt in de fintech en bij overheden, zowel in Nederland als daarbuiten.”

ReadID en de andere negen Rising Stars genomineerden worden op basis van een pitch door een externe jury beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid. Binnen de Rising Star categorie zijn twee prijzen te winnen: de Rising Star en de Most Disruptive Innovator. De winnaars van deze prijzen worden bekendgemaakt tijdens tijdens de Technology Fast 50 Awards Ceremony op donderdag 12 oktober.

ReadID is het software product van InnoValor waarmee je met een gewone smartphone identiteitsdocumenten met NFC, zoals paspoorten en ID kaarten, kunt controleren. Het is een disruptie in de manier om de correctheid van identiteitsbewijzen te controleren: eenvoudig, slim en betrouwbaar.

 

 

This post is also available in: English

Leave a Reply