Classroom

We doen meer dan adviseren over innovaties en innoveren. Ons doel is ook dat opdrachtgevers zelf in staat worden gesteld om innovatie-uitdagingen op te pakken. Daarom dragen we graag onze kennis over via publicaties, boeken en in executive trainingen. Kennis en creativiteit staan immers aan de basis van innovatie. Als adviesorganisatie met academische roots zijn wij bij uitstek in staat om theorie te combineren met voorbeelden uit de praktijk. Kennisoverdracht is het meest effectief in kleinschalige trainingen met een hoog interactief karakter. Afgestemd op uw behoefte maken we elke training op maat met voorbeelden en cases die aansluiten bij uw praktijk. Zo verbinden we de kennis met de praktijk van uw organisatie en beklijft het geleerde.

Agenda

31 oktober – Masterclass eID – over de theorie en actuele ontwikkelingen rondom digitale identiteiten, DigiD, iDIN, Idensys, eIDAS, biometrie en meer. Op dinsdag 14 maart 2017 geven we een open inschrijving masterclass eID, i.s.m. PIMN. Meer informatie en een link naar de inschrijfpagina staat hier.

Aanbod

Ons aanbod omvat verschillende modules binnen identity, privacy & trust en strategische wendbaarheid. Andere masterclasses en trainingen zijn:

  • Business models, stresstesting en strategie
  • Scenario analyse
  • Design thinking & user centred design
  • Digitale Trends
  • eID
  • Blockchain
  • Privacy

Maatwerk

Alle masterclasses en trainingen die InnoValor levert zijn in-house te leveren en maatwerk hierin is mogelijk. Zo kunnen we de impact van de thema’s nog beter bepalen op uw organisatie. Of stilstaan bij onderwerpen waar u het meeste belang bij heeft. We bieden onze trainingen ook aan in samenwerking met Nyenrode, EIT Digital, IDcentre (voorheen SintLucas Pro), RSM, PIMN en IDNext. Ook geven we gastcolleges op universiteiten en hogescholen.

Wij gaan graag in gesprek met u hoe wij uw kennisbehoefte kunnen invullen. Neem contact op met Wil Janssen of Maarten Wegdam.

Vele partijen ging u al voor, zoals: SURFnet, Advantive, Anderson MacGyver, CZ, VGZ, a.s.r., APG, Ministerie V&J, Rabobank