Carrière

InnoValor helpt met het realiseren van meerwaarde uit digitale innovaties. Dat doen we door het leveren van advies en van softwareoplossingen, stevig gefundeerd vanuit onderzoek. Vanuit kantoren in Enschede en Amersfoort begeleiden we bedrijven bij innovaties, ontwikkelen we software en doen we onderzoek naar wat er nodig is om digitale innovatie echt te laten renderen. Mensen, bedrijven en overheid raken steeds meer digitaal verbonden en wisselen grote hoeveelheden informatie uit. In die context helpt InnoValor organisaties juiste keuzes te maken in ICT trends en ontwikkelingen.

Dat doen we op de thema’s digitaal vertrouwen en strategische wendbaarheid. We doen dit met name voor grote overheidsorganisaties, de financiële sector en service providers. Wij zijn een hecht team van 14 adviseurs en developers, en snelgroeiend. Wat ons verbindt is onze passie om opdrachtgevers te helpen met digitale innovaties gerelateerd ook de digitale genetwerkte samenleving.

Ons vlaggenschip software product is ReadID, hiervoor zijn we altijd op zoek naar technische versterking, met name mobile developers (Android, iOS), SaaS developers en DevOps engineers / SaaS architects (of een combinatie van deze drie) en sales professionals.

Business developer software/SaaS

Om ReadID wereldwijd te verkopen, zie hier.

 

Senior of medior adviseur

InnoValor voert strategische adviesproject uit voor bedrijven en overheden. Vaak in consortia, met complexe belangen en geavanceerde resultaten. We zijn op zoek naar een adviseur die ons team kan versterken in het verwerven en leiden van dat type opdrachten. Je verkent de laatste ontwikkelingen, bepaalt de zakelijke kansen op dat vlak, ontwikkelt projecten en adviseert klanten hierover. Je werkt in een hecht team van medior en junior adviseurs. Voorbeelden van dit soort projecten zijn ons Horizon 2020 project Envision, Digital We, maar ook  projecten voor organisaties als a.s.r., ICTU en ING.

Afhankelijk van je ambitie, ervaring en wat je kunt bekijken we  welke thema’s het meest bij je passen. Dat kan op het vlak zijn van digitaal vertrouwen, wendbaarheid, business modellen of trendanalyse.

Wie ben jij?
Iemand die een brug kan slaan tussen technologie en business, maar begrijpt dat het uiteindelijk om gebruikers gaat. Je deelt onze passie voor digitale innovatie. Van jou persoonlijk verwachten we een technische/ICT achtergrond op academisch niveau, minimaal 5 jaar werkervaring in ICT gerelateerde functies, ervaring met  het leiden van adviestrajecten.  Aantoonbare ervaring in acquisitie is een belangrijke pré.

Wij bieden

 • Een hecht team waarin we hard werken, maar ook plezier maken
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in een internationale context en met sterke banden met de wetenschap
 • Start-up mentaliteit in combinatie met gedegen advisering
 • Een prachtige basis van klanten, met uitdagende problemen
 • Marktconforme beloning

Je werkt vanuit onze locatie in Enschede of vanuit Amersfoort, met de nodige flexibiliteit. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wil Janssen, managing partner, via 06-22403433. Sollicitaties graag via jobs@innovalor.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Junior of medior adviseur digitaal vertrouwen

Voor het thema digitaal vertrouwen zijn we op zoek naar een enthousiaste junior of medior adviseur. Je onderzoekt de laatste ontwikkelingen en adviseert bedrijven hierover. Je werkt in een hecht team van senior en junior adviseurs. Voorbeelden van projecten in dit thema zijn: hoe de volgende generatie van DigiD zou moeten werken en een roadmap ontwikkelen voor digitale identiteiten in het hoger onderwijs.

Afhankelijk van je ambitie en wat je kunt wordt je ook ingezet op andere gebieden en kan het zijn dat je bedrijfsgerichte adviezen afwisselt met meer technische opdrachten. Ook kun je een rol spelen in onze softwarepropositie: ReadID, waarmee je op een mobiel met behulp van NFC de echtheid van identiteitsbewijzen kunt controleren. Vanuit ons team met experts mag je intensieve coaching en een snelle leercurve verwachten.

Wie ben jij?
Iemand die een brug kan slaan tussen technologie en business, maar begrijpt dat het uiteindelijk om gebruikers gaat. Je deelt onze passie voor digitale innovatie.
Van jou persoonlijk verwachten we een academische technische/ICT achtergrond, een inhoudelijke ‘drive’ en bovengemiddeld goede studieresultaten. Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Wij bieden
– Geld, 28 vakantiedagen, telefoon en laptop
– Onkosten- en reiskostenvergoeding
– Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw ontwikkeling
– Een hecht team waarin we hard werken, maar ook plezier maken

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Wegdam via 053-4878178. Sollicitaties graag via jobs@innovalor.nl. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afstuderen bij InnoValor?

We zijn constant op zoek naar afstudeerders die willen afstuderen op één van onze thema’s: digitaal vertrouwen en strategische wendbaarheid. Als thought leaders op het gebied van digitale innovaties, belooft een afstudeerstage bij InnoValor een leerzame periode. Wij zijn zelf gespecialiseerd in wetenschappelijk onderzoek, dus je kunt van ons uitstekende begeleiding verwachten.

Als groeiende organisatie zijn wij ook regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers, een afstudeeropdracht is ideaal om wederzijds elkaar te leren kennen of te bepalen of jij graag je professionele carrière bij ons begint.

Specifiek zoeken we naar afstudeerders op de onderstaande onderwerpen. Andere interesses? Neem dan vrijblijvend contact op via jobs@innovalor.nl.

  • De ontwikkeling van een innovatie toolbox, voor iemand met achtergrond in industrieel ontwerp. Contactpersoon: Wil Janssen
  • Het realiseren van een catalogus van business modellen (bedrijfskunde, BIT). Contactpersoon: Timber Haaker
  • Ontwikkelen van een proof-of-concept van een Personal Data Store op basis van OpenPDS (HBO/WO informatica of BIT). Contactpersoon: Wil Janssen
  • Business models en trust frameworks voor het delen van persoonlijke attributen onder controle van de gebruiker. Contactpersoon: Maarten Wegdam
  • Mobile identity related assignments (prototyping, user experience and/or business models)(computer science, security). Contactpersoon: Maarten Wegdam

Onze expertise willen wij graag uitbreiden en versterken. Open sollicitaties zijn welkom via jobs@innovalor.nl.