Carrière

InnoValor helpt met het realiseren van meerwaarde uit digitale innovaties. Dat doen we door het leveren van advies en van softwareoplossingen, stevig gefundeerd vanuit onderzoek. Vanuit kantoren in Enschede en Amersfoort begeleiden we bedrijven bij innovaties, ontwikkelen we software en doen we onderzoek naar wat er nodig is om digitale innovatie echt te laten renderen. Mensen, bedrijven en overheid raken steeds meer digitaal verbonden en wisselen grote hoeveelheden informatie uit. In die context helpt InnoValor organisaties juiste keuzes te maken in ICT trends en ontwikkelingen.

Dat doen we op de thema’s digitaal vertrouwen en digitale wendbaarheid. We doen dit met name voor grote overheidsorganisaties, de financiële sector en service providers. Wij zijn een hecht team van 18 adviseurs en developers, en snelgroeiend. Wat ons verbindt is onze passie om opdrachtgevers te helpen met digitale innovaties gerelateerd ook de digitale genetwerkte samenleving.

Ons vlaggenschip software product is ReadID, hiervoor zijn we altijd op zoek naar technische versterking, met name mobile developers (Android, iOS), SaaS developers en CloudOps/DevOps engineers (of een combinatie van deze drie).

Adviseur digitale innovaties

Voor adviseurs met een passie voor digitale innovaties, zie hier.

Mobile developer – Android

In het ReadID development team, zie hier.

Java server developer

In het ReadID development team, zie hier.

CloudOps/DevOps engineer

Voor ReadID, zie hier.

Afstuderen bij InnoValor?

We zijn constant op zoek naar afstudeerders die willen afstuderen op één van onze thema’s: digitaal vertrouwen en strategische wendbaarheid. Als thought leaders op het gebied van digitale innovaties, belooft een afstudeerstage bij InnoValor een leerzame periode. Wij zijn zelf gespecialiseerd in wetenschappelijk onderzoek, dus je kunt van ons uitstekende begeleiding verwachten.

Als groeiende organisatie zijn wij ook regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers, een afstudeeropdracht is ideaal om wederzijds elkaar te leren kennen of te bepalen of jij graag je professionele carrière bij ons begint.

Specifiek zoeken we naar afstudeerders op de onderstaande onderwerpen. Andere interesses? Neem dan vrijblijvend contact op via jobs@innovalor.nl.

    • De ontwikkeling van een innovatie toolbox, voor iemand met achtergrond in industrieel ontwerp. Contactpersoon: Wil Janssen
    • Het realiseren van een catalogus van business modellen (bedrijfskunde, BIT). Contactpersoon: Timber Haaker
    • Ontwikkelen van een proof-of-concept van een Personal Data Store op basis van OpenPDS (HBO/WO informatica of BIT). Contactpersoon: Wil Janssen
    • Business models en trust frameworks voor het delen van persoonlijke attributen onder controle van de gebruiker. Contactpersoon: Maarten Wegdam
    • Mobile identity related assignments (prototyping, user experience and/or business models)(computer science, security). Contactpersoon: Maarten Wegdam

Onze expertise willen wij graag uitbreiden en versterken. Open sollicitaties zijn welkom via jobs@innovalor.nl.