We leven in een interessante tijd, waar digitale technologieën elkaar in razend tempo opvolgen en de klantbehoefte blijft veranderen. Welke kansen en uitdagingen bieden deze ontwikkelingen voor nieuwe diensten en businessmodellen? En hoe blijf je relevant en waarde toevoegen voor klanten en stakeholders? Als organisatie moet je innoveren om deze kansen te pakken. InnoValor helpt je daar graag bij!

Klaar voor de omslag?
Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de Nederlandse maakindustrie vraagt dat om een omslag. Het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om slimme combinatie met innovatief dienstenaanbod.
Deze omslag, ook wel servitization genoemd, betekent voor bedrijven een verandering van aanbod, strategie, businessmodel en bedrijfsvoering

Laat u verrassen!
InnoValor helpt bedrijven bij het innoveren van diensten, processen en businessmodellen. Onze aanpakken zijn praktisch en resultaatgericht, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en altijd met een verfrissende invulling.
InnoValor biedt u ondersteuning en advies bij het realiseren van uw innovaties, denk aan:

  • veranderen van bestaand product naar een product-service model.
  • ontwikkeling van nieuwe klantgerichte diensten en customer journey.
  • inspiratie voor nieuwe businessmodellen.
  • toekomstbestendig en haalbare businessmodel realiseren.
  • ontwikkeling van een strategische roadmap voor servitizaton, het pad waarlangs u tot nieuwe diensten, oplossingen en businessmodellen kunt komen.

Voor inspiratie, check ons platform met gratis innovatie tools www.businessmakeover.eu!

Durft u de stap te zetten?
U kunt tussen 1 en 15 maart een Servicedesign-voucher aanvragen en hulp krijgen op weg naar nieuwe diensten en innovatieve businessmodellen. Met een Servicedesign-voucher kunt u als mkb-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag laten beantwoorden. De voucher bedraagt 3000 euro subsidie! Daarnaast moet u zelf ook 1000 euro investeren in uw innovatieve businessmodel.
Innovalor helpt u graag met het aanvragen van een voucher en het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie over de regeling en het doen van een aanvraag gaat u naar RVO Nederland.

Geïnteresseerd in een Service design-voucher?
Neem vrijblijvend contact op met Ruud Kosman (06 46 76 16 76 of ruud.kosman@innovalor.nl) om de mogelijkheden te bespreken, of check onze website: www.innovalor.nl.