InnoValor doet meer dan adviseren over innovaties en innoveren. Ons doel is ook dat opdrachtgevers zelf in staat worden gesteld om innovatie-uitdagingen op te pakken. Daarom dragen we graag onze kennis over via publicaties, boeken en in executive trainingen. Deze pagina geeft een overzicht van een aantal van deze boeken. U kunt deze boeken bestellen via Bol.com.

innovalor-boeken-en-publicaties-1.jpg

Titel: Creating Successful ICT Services ** Editors: Edward Faber & Henny de Vos
Taal: Engels ** 192 pagina’s ** Prijs: € 42,50
Het ontwikkelen van een succesvolle en financieel rendabele ICT dienst is niet eenvoudig. Het hebben van een goed idee is zeker niet voldoende. De grote vraag is hoe je een idee ontwikkelt tot een dienst die waarde heeft voor klanten en aanbieders. Waarom willen klanten dit kopen? Hoe moeten de verschillende aanbieders samenwerken? Welke (financiële) voordelen zijn er voor de aanbieders en hoe verdelen we die over het netwerk? Het gaat hier om het verduidelijken van het business model. In dit werkboek worden praktische handvatten geboden voor het ontwikkelen van diensten, inclusief een gezond en levensvatbaar business model, op basis van de STOF methode. STOF staat voor Services, Technologie, Organisatie en Financiën – de vier perspectieven van een business model die met elkaar in balans moeten zijn.
Meer informatie en bestellen: klik hier 

innovalor-boeken-en-publicaties-2.jpg

Titel: Creating Robust Business Models – Practical tools to harness your business ** Editor: Timber Haaker
Taal: Engels ** 84 pagina’s **Prijs: € 19,50
Organisaties innoveren hun business modellen om kansen te kunnen verzilveren. Ook voor de continuïteit is business model innovatie van belang. In feite wordt de werkelijk waarde van innovatieve concepten of technologieën bepaald door het business model dat erachter zit. Zo’n robuust business model creëert waarde voor de klant en levert tegelijkertijd winst op voor de organisatie en stakeholders. Dit boek bevat hands-on methodes voor het (re)designen en testen van business modellen met het opmaken van een business model roadmap. Het helpt om robuuste business modellen te maken, die waarde creëren voor nu en in de toekomst
Meer informatie en bestellen: klik hier

innovalor-boeken-en-publicaties-3.jpg

Titel: Agile Service Development – A practical introduction ** Editor: Marc Lankhorst
Taal: Engels ** 59 pagina’s ** Prijs: € 19,50
Veel organisaties hebben belangrijke stappen gezet van bedrijfsprocesontwerp, via procesmanagement naar enterprise architectuur. Daardoor heeft men grip gekregen op processen en systemen en heeft men kosten en risico’s kunnen verlagen. Maar tegelijkertijd moeten bedrijven hun concurrentievermogen vergroten en de kosten reduceren. Hoe exploiteer je procesmanagement en enterprise architectuur ten behoeve van een continue toegevoegde waarde voor de veranderlijke klant van tegenwoordig? Echte waarde creëer je met een robuuste, flexibele diensteninfrastructuur, samen met een professionele benadering van dienstenontwikkeling. Ofwel: wendbaarheid of ‘agility’.
Dit boek gaat in op het wendbaarder maken van organisaties, zowel in hun architecturen als in hun manier van werken.
Meer informatie en bestellen: klik hier

innovalor-boeken-en-publicaties-4.jpg

Titel: ArchiValue – Portfolio management with enterprise architecture ** Editor: Henny de Vos
Taal: Engels **104 pagina’s ** Prijs: € 19,50
ArchiValue aanpakken zijn aanpakken voor IT portfoliomanagement, gericht op het creëren van business waarde van het IT landschap en van de Enterprise Architectuur. De aanpakken richten de IT portfolio naar de bedrijfsstrategie. Het handboek ArchiValue geeft een overzicht van technieken en methodes voor IT portfoliomanagement. Het gaat in op het stellen van project prioriteiten, het selecteren van projecten het creëren van projectportfolio overzicht en analyse van de huidige waarde van de applicatie portfolio. ArchiValue dicht de kloof tussen portfolio management en Enterprise Architectuur.
Meer informatie en bestellen: klik hier