De Corona pandemie heeft ons plotseling in een contactarme samenleving gebracht. Dit bemoeilijkt goede identiteitsverificatie, noodzakelijk in veel processen en transacties. Mogelijk dwingt het u tot een keuze tussen een risico op identiteitsfraude of het stoppen van de dienstverlening. NFC-gebaseerde mobiele identiteitsverificatie maakt het mogelijk op afstand de identiteit van een persoon te verifiëren. Als u deel uitmaakt van organisatie waar identiteitsverificatie een noodzaak is en u wordt door het Corona virus, vraag dan een (gratis) licentie aan op de ReadID website.

Voorbeelden van toepassingen zijn identiteitsverificatie bij HR/uitzendbranche, het controleren van de identiteit van vrijwilligers op afstand, of controleren van identiteit bij financiële of notariële transacties.

  • ReadID Ready Now controleert de authenticiteit van een identiteitsdocument op afstand met een smartphone. Dit zorgt voor vertrouwen, zonder reizen of persoonlijk contact.
  • We maken gebruik van de NFC-chip in identiteitsdocumenten, een veel veiligere aanpak dan het bekijken van een foto of filmpje van het document.
  • Gratis beschikbaar voor non-profit organisaties in de zorg, onderwijs of betrokken bij het bestrijden van de impact van het Corona virus. Voor kleinere bedrijven (tot 25 mensen) beschikbaar tegen geringe kosten.
  • ReadID Ready Now kan binnen een dag worden ingericht, geen enkele technische integratie noodzakelijk.

Vraag ReadID Ready Now aan