StarteninTwente.nl: hét nieuwe online platform voor starters in Twente. Alle Twentse starters moeten nog even geduld hebben, maar na de zomer staat dit platform online. De officiële lancering vindt plaats op 18 oktober 2018 van 9.30 – 11.30 uur, voorafgaand aan Business Festival op het Vliegveld Twente. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Niet alleen starters, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Twaalf Twentse gemeenten en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) zijn samen met InnoValor al enkele maanden druk bezig achter de schermen om het platform inhoud te geven. Op het platform is straks allerlei informatie te vinden over waar je aan moet denken bij het starten van een eigen bedrijf. Ook biedt het praktische tools waarmee starters hun vaardigheden kunnen verbeteren en kunnen starters via het platform met elkaar in contact komen. StarteninTwente.nl wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Overijssel.  Hierbij alvast een sneak preview van de homepage.

Het platform bouwt verder op de basis die InnoValor de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in het onderzoeksproject Envision, samen met onder meer de Technische Universiteit Delft en partners uit zeven andere Europese landen.

sneak-preview-online-platform