Slim gebruik van data maakt betere dienstverlening mogelijk

Organisaties zien steeds meer kansen in het gebruik van digitale technologie en data voor het verbeteren van hun dienstverlening. Slim gebruik van data maakt betere dienstverlening mogelijk: sneller besluiten nemen, betere inzichten krijgen en slimmer aansluiten bij de wensen van de klant.

InnoValor helpt organisaties de mogelijkheden van data inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Hierdoor kunnen organisaties betere keuzes maken en de kansen pakken die de datagedreven organisatie met zich meebrengt.

Onderzoeksgedreven aanpak

innovalor-mobiele-data_Tekengebied 1

We onderscheiden ons door een onderzoeksgedreven aanpak, waarin we graag in co-creatie met klanten en partners toewerken naar nieuwe gedragen oplossingen. Onze adviseurs krijgen energie van zaken in beweging krijgen. Daarbij gaan denken en doen hand in hand.

We ondersteunen organisaties in het verbeteren van de dienstverlening, met oog voor alle fasen van data-innovatie: van het verkennen van de mogelijkheden van digitale technologie tot de verankering van nieuwe processen en competenties in de organisatie, zodat een duurzame versnelling optreedt.

Lees meer over onze aanpak

Kom naar het rondetafelgesprek EDI wallet op 14 december!

De softwareactiviteiten van InnoValor, bekend van het product ReadID, gaan vanaf november 2022 verder onder de naam Inverid. Kijk voor meer informatie over de naamswijziging op de website www.inverid.com of lees het persbericht.

Lees hier meer
inverid

Geef data waarde!

In deze publicatie worden vier grote trends en factoren besproken die de komende jaren een grote invloed zullen hebben op verdienmodellen van bedrijven en de wijze waarop organisaties en instellingen hun rol vervullen.

We werken onder andere voor

Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de juiste balans tussen organisaties en mensen om de samenleving een stukje veiliger en slimmer te maken.

klanten-innovalor-projecten

Een grote passie voor digitale innovatie?

Kom ons team versterken!