Privacy statement

InnoValor hecht veel belang aan de privacy en persoonlijke gegevens van haar klanten en die van bezoekers van de website. InnoValor gaat daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houdt zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Hieronder wordt toegelicht welke gegevens worden verwerkt en waarom. Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend voor de dienstverlening van InnoValor. Als u persoonsgegevens verstrekt, worden die niet langer bewaard dan noodzakelijk. InnoValor handhaaft een adequaat beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Logs

Bij elke toegang tot een pagina van de InnoValor worden gegevens opgeslagen in een logbestand. Deze gegevens worden uitsluitend opgeslagen voor interne systeemgerelateerde en statistische doeleinden.

Cookies

De InnoValor website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat kan worden geplaatst op de harde schijf van uw computer wanneer u de website bezoekt.

  1. Als u commentaar toevoegt aan de blog posts op de InnoValor website worden cookies geplaatst zodat de door u opgegeven naam, e-mailadres en URL onthouden worden.
  2. Als u op de InnoValor website gebruik maakt van de social media sharebuttons, wordt ook een cookie geplaatst. Daarmee hoeft u volgende keer niet meer bij het betreffende sociale netwerk in te loggen om een artikel te delen en kunt u dankzij deze cookies zien welke artikelen u al gedeeld heeft.
  3. De InnoValor website gebruikt Google Analytics, een webanalyseservice van Google Inc. (Google). Google Analytics gebruikt cookies om te analyseren hoe bezoekers de InnoValor website gebruiken en rapporten over de websiteactiviteit op te stellen. De door de cookie gegenereerde informatie over gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op server in de Verenigde Staten. Meer informatie: http://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Nieuwsbrieven

InnoValor verstuurt nieuwsbrieven en uitnodigingen aan geïnteresseerden in haar netwerk. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. We verstrekken het abonneebestand van de nieuwsbrieven niet aan derden.

NFC Passport Reader demo app

We hebben een aparte privacy statement voor onze ReadID demo app (in engels).

This post is also available in: English